AKTIVNOSTI
Završni skup projekta "Brezovica" - četvrtak, 12. prosinca 2013.

Pozivamo Vas na završni skup projekta "Razvojne perspektive ruralnih naselja na području grada Zagreba" koji će se održati u četvrtak, 12. prosinca 2013. u 19 sati u prostorima Gradske četvrti Brezovica, Brezovička cesta 100. 

Opširnije ...
 
Lički Osik - javno predstavljanje projekta i stručni obilazak

Hrvatska sekcija ECOVAST-a organizira javno predstavljanje projekta "Lički Osik - prostorni identitet planiranog grada" u Ličkom Osiku u subotu, 19. listopada 2013. godine uz organizirani prijevoz iz Zagreba koji uključuje i stručni posjet Memorijalnom centru Nikola Tesla u Smiljanu.

Last Updated on Thursday, 05 December 2013 05:33
Opširnije...
 
Projekt Lički Osik - prostorni identitet planiranog grada

Hrvatska sekcija ECOVAST-a u suradnji s Osnovnom školom dr. Franje Tuđmana u Ličkom Osiku pokreće projekt Lički Osik - prostorni identitet planiranog grada koji se bavi urbanističkim i arhitektonskim naslijeđem Ličkog Osika. Uz Ploče na jadranskoj obali Lički Osik je rijedak primjer novoplaniranog grada nastalog u Hrvatskoj u drugoj polovici 20. stoljeća. Cilj projekta jest upoznavanje lokalne javnosti u Ličkom Osiku, Gradu Gospiću i šire s jedinstvenim urbanističkim i arhitektonskim naslijeđem Ličkog Osika.

Opširnije ....
 
Inicijativa za zaštitu hrvatske glagoljaške baštine

Predstavnici Instituta za etnologiju i folkloristiku, Društva prijatelja glagoljice, Instituta za jezik i jezikoslovlje te HS ECOVAST-a pokrenuli su inicijativu za stavljanje glagoljice na Listu zaštićenih nematerijalnih kulturnih dobara te prijedlog za stavljanje cjelokupne glagoljaške baštine na Listu kulturnih dobara od nacionalog značenja.

 

Last Updated on Wednesday, 08 May 2013 21:34
Opširnije ...
 
Predstavljanje projekta "Baština - pokretač razvoja"

Počeo je rad na projektu „Baština - Pokretač razvoja, područje Dubrovnika i Boke Kotorske – zajedničke aktivnosti u primjeni novih metodologija u zaštiti i upravljanju prirodne i kulturne baštine” u kojem kao suradnička organizacija sudjeluje i Hrvatska sekcija ECOVAST-a. Predstavljanje projekta održati će se u Tivru (Crna Gora) u ponedjeljak, 22. travnja 2013. godine te u Dubroviku u ponedjeljak, 29. travnja 2013.

Last Updated on Tuesday, 16 April 2013 19:50
Opširnije ...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 3 of 7
(C) ECOVAST Hrvatska sekcija